AMPUMAURHEILUKOULU

Mitä koulussa oppii?

Ampumaurheilukoulussa opit ilma-aseammunnan alkeet! Kurssin aikana opit aseen käytöstä, osista ja ennen kaikkea turvallisesta käsittelystä. Opit myös ammunnan monista eri lajeista, eniten kuitenkin 10m ilmakivääristä. Kurssi valmistaa seuraan liittymiseen ja kilpailu- tai harrastustasolla harrastamiseen. Kurssin aikana tustustutaan myös kurssikavereihin hauskojen leikkien ja myös pienten kisailujen merkeissä.

Kenelle sopii?

Ampumaurheilukoulu on suunnattu kaikenikäisille ja kokoisille nuorille (n. 8-13-vuotiaille): nuorimmat saavat ampua jo 8-vuotiaiden sarjassa! Lajin harrastamiseen tarvitset vain hieman kärsivällisyyttä ja keskittymistä, joista molemmat kehittyvät vielä rutkasti harrastamisen mittaan. Lajin aloittaminen ei vaadi erityistä atleettista talenttia ja sen parissa voi sosialisoida oman mielensä mukaan. Vaikka ammunta onkin yleensä yksilölaji, me olemme silti kaikki radalla kuin isoa perhettä! Jos lapsellasi on kehitysvamma, hän on pyörätuolissa tai vaikka ongelmia sosiaalisten tilanteiden kanssa, voit kysyä Taru Niemelältä sopisiko kurssi juuri sinun lapsellesi.

Kuka ampumakoulua vetää?

Ampumakoulun vetää nuorisovalmentaja Taru Niemelä. Taru on aloittanut itse harrastuksen 9-vuotiaana ja kilpaillut SM-tasolla, kunnes siirtyi valmennuksen puolelle. Hänellä on suoritettuna Suomen Ampumaurheiluliiton eli SAL:in I-tason valmentajakoulutus ja hän osallistuu II-tason koulutukseen vuoden 2021 aikana.

Taru Niemelä

Hei kaikki tulevat ampumaurheilijat ja tietenkin kaikessa tukevat vanhemmat!
Mä aloitin ampumaharrastuksen yhdeksänvuotiaana mökillä, isoisän ilmakiväärillä. Kokistölkkejä oli hauska napautella pois tikun nokasta ja jäin heti koukkuun! Nyt kilpailut ovat jääneet taakse ja omaa asettakaan ei enää ole, mutta valmentajana toimin aktiivisesti. Meillä on seurassa tilaa ihan kaikenlaisille, ja minäkin olen aina uskonut, että saa olla oma itsensä. Ammunta ei ole vain poikien laji vaan myös tytöt menestyvät siinä!
Tervetuloa mun valmennettavaksi Hyrylään!
– Taru Niemelä, nuorisovalmentaja

Taruun voit olla yhteydessä:
sähköpostilla taru.niemela (at) porkkanasorvaus.com
tai puhelimitse 045-8818238

Mitä maksaa?

Seura tarjoaa kaikki harjoittelussa käytettävät välineet joihin kuuluvat mm. Ilmakiväärit, panokset, tuet, taululaitteet ja tila Tuusulan uimahallin alakerrassa. Hintaan kuuluu myös kultahippupassi, joka toimii sekä passina kilpailuihin, että vakuutuksena. Turvallisuus on meille se kaikista tärkein asia, kun olemme aseiden kanssa tekemisissä. Ampumaurheilukoulu järjestetään kerran viikossa ja se kestää 7 kertaa. Jokaisella kerralla on ohjattua toimintaa ja opitaan jotain uutta. Koulun hinta on 30€.

Milloin?

Ensimmäinen ampumakoulu on nyt pidetty ja alamme suunnittelemaan seuraavaa ampumakoulua (todennäköisesti keväällä 2022). Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin saat ilmoituksen alkavista ampumakouluista!

Jätä yhteystiedot

Kiinnostuneita ampumakouluun on tällä hetkellä paljon! Jätäthän kuitenkin yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin pystymme olemaan teihin yhteydessä kun ampumakouluissa on tilaa.

*
*
*
*

Sulje valikko