JÄSENASIAT

Mitä maksaa?

Liittyessäsi seuraan sinun tulee maksaa liittymismaksu ja jäsenmaksu sekä mahdollinen kausikortti. Seuraavina vuosina maksat vain jäsenmaksun ja mahdollisen kausikortin.

Jäsenlaskutus tapahtuu aina vuoden alussa (helmikuussa) tai liityttäessä.

Jäsenmaksu sisältää Suomen Ampumaurheiluliiton toimittaman Urheiluampuja-lehden vuosikerran.

Lisätietoja liittymiseen, jäsenlaskutukseen ja kaikkiin jäsenasioihin liittyen saat seuran sihteeriltä!

Liittyminen

Ennen liittymistä suosittelemme, että olet yhteydessä seuran sihteeriin tai puheenjohtajaan tai käyt tutustumassa seuran toimintaan ja tiloihin lauantaisin pidettävän ohjausvuoron aikaan.

Seuran jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen. Lähetä allekirjoitettu hakemus sihteerille (skannattu versio riittää).

Kun sinut on hyväksytty seuran jäseneksi, saat jäsenlaskun ja tiedotteen.

Kilpaileminen

Jokainen jäsenmaksunsa maksanut seuran jäsen voi lunastaa kausikortin, jolloin hän on vapaa kaikista osanottomaksuista seuran kilpailuissa.

Ilman kausikorttia ampuvilta peritään osanottomaksu:

  • Aikuiset ilma-aseet 5€ / ruutiaseet 5€
  • Nuoret ilma-aseet 0€ / ruutiaseet 0€

Kilpailtaessa seuran ulkopuolisissa tai useamman kuin kahden seuran kilpailuissa, ampujalla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi. Suoritus menee SAL:lle ja sisältää vakuutuksen.

Osoitteen muutokset

Ilmoita osoitteen muutokset seuran sihteerille sekä Suomen Ampumaurheiluliittoon.

Eroaminen

Seurasta voit erota tekemällä ilmoituksen seuran sihteerille tai puheenjohtajalle. Kuulemme mielellämme syyn eroamiselle, jotta voimme tarvittaessa kehittää toimintaamme.

Maksamattomasta jäsenlaskusta lähetetään jäsenelle maksumuistutus. Jos jäsenmaksua ei ole maksettu maksumuistutuksen jälkeen, niin henkilö katsotaan eronneeksi seurasta. 

JÄSENUUTISET

Sulje valikko