Päivitys 5.10.2020: Vaatteet ovat nyt noudettavissa ilma-asesalilta. Nouda omasi ja kuittaa nouto listaan. Kuittauslistassa näkyy vaatetilauksesi ja tilauksen summa. Maksa vaatteet mahdollisimman pian noudosta!


Tervetuloa sovittamaan K-UAS:n edustusasua ilma-asesalille viikoilla 36-37!

Edustusasu sisältää harmaan hupparin ja mustan softshell/toppatakin. Asukokonaisuuteen kuuluu myös musta t-paita, jota tällä kertaa ei pääse sovittamaan eikä tilaamaan. Vähintään edustusasun harmaan hupparin käyttöä suositellaan kaikille aktiivisesti kilpaileville. SM-tasolla kilpaileville edustushuppari on pakollinen.

Vaatteita (huppari ja takki) pääset sovittamaan ilma-asesalilla viikoilla 36-37. Löydät vaatteet ilma-asesalin kassakaappihuoneesta. Kokeile mikä koko sopii sinulle, palauta vaatteet paikoilleen ja merkitse tilauslappuun tilauksesi. Huomioi, että jokainen maksaa vaatteensa itse. Huppari maksaa n. 50€ ja takki n. 70€.

Sovitusajan jälkeen seura tilaa vaatteet ja ne ovat noudettavissa kahden viikon kuluessa ilma-asesalilta. Laskun ja tiedon milloin vaatteet ovat haettavissa saat tekstiviestillä.

Sulje valikko