K-UAS siirtyy käyttämään jäsenlaskutuksessaan Suomisport-palvelua vuonna 2024. Suomisport on Suomen Olympiakomitean tarjoama sähköinen jäsenrekisteri- ja laskutusalusta urheiluseuroille. Suomisportin kautta ampujat pystyvät ostamaan myös mm. kilpailulisenssejä. Vuoden 2023 laskutus hoidetaan vielä osittain paperisena, mutta valmistaudu jo hyvissä ajoin seuraavaan vuoteen.

Rekisteröidy Suomisporttiin

Rekisteröidy palveluun osoitteessa www.suomisport.fi kohdassa “Kirjaudu” tai lataa Suomisportin mobiilisovellus sovelluskaupastasi. Järjestelmä ohjaa tilin luomisessa, mikäli sinulla ei vielä ole Sporttitiliä.

Tarkista jäsenyytesi

Kun olet päässyt kirjautumaan palveluun, käy tarkistamassa, että olet K-UAS jäsen. Sen voit tehdä oman profiilisi etusivulta kohdasta “Jäsenyydet”. Jos sinulla ei näy jäsenyyksiä, liity seuraan linkeistä:

Aikuiset: https://seurat.suomisport.fi/invite/e2012410-e935-4b90-b510-0af55f3ce6c2

Nuoret (alle 20v): https://seurat.suomisport.fi/invite/b6a3c6b8-6e38-45c8-9e17-87e19f85eefe

Pidä yhteystietosi ajan tasalla

Osoitetiedot päivittyvät Suomisporttiin automaattisesti, mutta käythän päivittämässä tiedot mikäli puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi muuttuu!

Jäsenlaskutuksen 2024 aikataulu

Ilmoitamme verkkosivuillamme, kun jäsenlaskutus vuodelle 2024 on alkanut. Maksut ilmestyvät Suomisporttiin ja maksaminen hoidetaan Suomisportissa.  Perinteiset jäsentiedote & ohjelma tulevat ladattavaksi seuran verkkosivuille www.kuas.fi

Mikäli haluat jatkossa saada jäsenlaskun paperisena, olethan yhteydessä seuran sihteeriin. Toivomme kuitenkin, että mahdollisimman moni ottaisi Suomisportin käyttöön. Voimme tarvittaessa neuvoa Suomisportin käytössä.

Sulje valikko